Leermodule Meten & Verbeteren website gaat weer beginnen

11 september 2018 |  Utrecht
Georganiseerd door: VNG Realisatie
Toegangsprijs: Kosteloos voor medewerkers van Nederlandse gemeenten

Leer efficiënte methodes om de website van uw gemeente zelf te verbeteren met de leermodule Meten & Verbeteren website van VNG Realisatie. U kunt direct starten! De eerste workshop is in september.

De leermodule is speciaal ontwikkeld voor web-, communicatie- en dienstverleningsprofessionals van gemeenten die hun website willen meten en verbeteren. Al 170 gemeentecollega’s gingen u voor sinds april 2017. Zij beoordeelden de leermodule met een 8+. Jorgen Kremer, webmaster bij de gemeente Oegstgeest, geeft de module het rapportcijfer 9. “Deze module is bijna onmisbaar bij het verbeteren van de dienstverlening. En niet alleen de online dienstverlening.” U kunt zich nu inschrijven voor de nieuwe cursus.

Blended learning
U doorloopt de leermodule in uw eigen tempo in 10 tot 14 weken. De cursus bestaat uit een combinatie van online en offline leren (blended learning). Usability-onderzoek is inhoudelijk het belangrijkste onderdeel van de leermodule. U maakt kennis met dit soort onderzoek en voert het zelf uit. Tijdens het volgen van de leermodule kunt u zelf eenvoudig de belangrijkste gebruikersproblemen opsporen en uw website verbeteren. In de online leeromgeving voor gemeenten krijgt u uitleg. In twee eendaagse workshops geven gespecialiseerde docenten toelichting op de lesstof, kunt u ervaringen met medecursisten uitwisselen en de methode oefenen.

Aanmelden
Bij aanmelding via het aanmeldformulier kunt u direct starten met de online leermodule én u geeft zich op voor de twee workshops in Utrecht. Er zijn twee groepen:

Groep 1:

11 september - workshop 1 Aan de slag met het usability-onderzoek

27 november - workshop 2 Intervisie en kennis delen

Groep 2:

4 oktober - workshop 1 Aan de slag met het usability-onderzoek

13 december - workshop 2 Intervisie en kennis delen


Meer informatie