Skip to main content

Training: Zelf infographics maken

Gepubliceerd op:
dinsdag 12-09-2023
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

12

april

Tijdstip

Start: 09:00
tot 17:00 uur.

Locatie

KWINK groep

Organisator

DeBeeldbouwers

Training: Zelf infographics maken

DeBeeldbouwers nemen jullie stap voor stap mee om van veel tekst een sprekende infographic te maken. In deze 1-daagse training werk je aan je eigen project. Onder begeleiding van DeBeeldbouwers maken jullie een infographic in het programma Canva. De training heeft een prettige balans tussen theorie en doen. Van schetsen en het bestuderen van soorten infographics, tot vormgeeftips en uitwerken in Canva. Uiteraard mag je aan het einde van dag je infographic presenteren! Iedereen krijgt aan het eind van de dag een cheatsheet mee naar huis met alle tips en trucks nog eens op een rij zodat je de volgende dag direct door kan!

We starten om 09:00 en zorgen dat we klaar zijn om 17:00. De lunch wordt op de locatie verzorgd. Meer informatie over DeBeeldbouwers vind je op debeeldbouwers.nl.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Is de training vol? Schrijf je in op de reservelijst dan zoeken we een nieuwe datum voor nog een training!

De training zal plaatsvinden op het kantoor van KWINK groep. Een van de deelnemers stekt hiervoor een ruimte beschikbaar.

Inschrijven is niet meer mogelijk.