Skip to main content

Training Goed opdrachtgeverschap najaar 2024

Gepubliceerd op:
woensdag 05-06-2024
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

8

november

Tijdstip

Start: 10:00
tot 16:30 uur.

Locatie

Gradus Groep, Stadsring 107, Amersfoort

Organisator

NVRR

Training Goed opdrachtgeverschap najaar 2024

Veel rekenkamers besteden onderzoek geheel of gedeeltelijk uit aan externe onderzoeksbureaus. In de samenwerkingsrelatie die dan ontstaat kan veel misgaan en een goede samenwerking is het halve werk. Veel rekenkamers stellen zichzelf de vraag wat het van henzelf vraagt om tot een goede samenwerking te komen. Anders gezegd: wanneer ben je als rekenkamer een goed opdrachtgever? Er blijken dan veel vragen van belang. Wat je kan doen om de verwachtingen over het eindproduct goed te managen? Hoe kan je tussentijds bijsturen zonder het onderzoeksproces al te veel te verstoren? Hoe ga je om met een bureau dat in jouw ogen niet levert wat je mag verwachten?

Docent Rob Paulussen nodigt in deze eendaagse training ook de deelnemers zelf uit om kennis en ervaringen uit te wisselen. Na afloop heeft u handvaten waarmee u uw opdrachtgeversrol bewust kunt vormgeven en beschikt u over een rijke verzameling van inzichten en tips vanuit de praktijkervaring van alle deelnemers.

Maximale omvang van de groep: 12 deelnemers
De training wordt gegeven op 8 november, van 10.00 tot 16.30 uur
De bijeenkomsten worden gehouden in Amersfoort

Kosten

  • Leden: De training is kosteloos voor rekenkamerleden/onderzoekers/directeuren verbonden aan een rekenkamer die lid is van de NVRR, de kosten voor later dan 14 dagen van te voren afmelden bedragen 75 euro.
  • Niet leden: De training kost rekenkamerleden/onderzoekers/directeuren verbonden aan rekenkamers die geen lid zijn van de NVRR 100 euro, dit zijn tevens de kosten voor later dan 14 dagen van te voren afmelden.