Skip to main content

Webinar: Rekenkamer als goed opdrachtgever

Gepubliceerd op:
dinsdag 13-06-2023
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

7

november

Tijdstip

Start: 12:00
tot 13:00 uur.

Locatie

Webinar

Organisator

NVRR

Webinar: Rekenkamer als goed opdrachtgever

Veel rekenkamers besteden de uitvoering van het onderzoek geheel of gedeeltelijk uit aan onderzoeksbureaus. In de samenwerkingsrelatie die dan ontstaat kan veel misgaan. De NVRR ontving daar de afgelopen tijd veel vragen van leden over. Vragen zoals waar je op moet letten bij het maken van een opdrachtomschrijving? Of hoe je tussentijds kan bijsturen zonder het onderzoeksproces al te veel te verstoren? Wat je kan doen om de verwachtingen over het eindproduct goed te managen? Hoe ga je om met een bureau dat in jouw ogen niet levert wat is afgesproken?

 

In het webinar gaat Rob Paulussen (voorzitter diverse rekenkamers en zelfstandig onderzoeker) in gesprek met Jaap Bouwmeester (I&O Research) en Peter Struik (Partners+Propper Noordwijk). Wat zijn positieve en negatieve ervaringen, ook vanuit het perspectief van een onderzoeksbureau, en wat leert ons dat? Lies van Aelst (directeur NVRR) brengt vanuit de chat ook zoveel mogelijk van jouw vragen in.

 

Het webinar vindt plaats op 7 november 2023 van 12.00 – 13.00 uur en is voor maximaal 25 deelnemers toegankelijk. Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier!