Skip to main content

NVRR Congres

Gepubliceerd op:
dinsdag 24-11-2009
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

28

mei

Tijdstip

Start: 00:00
tot 23:59 uur.

Locatie

Huis der Provincie te Arnhem

Organisator

NVRR

NVRR Congres

Locatie:

Huis der Provincie
Markt 11
6811 CG  ARNHEM
Telefoon         : 026 – 359 91 11

Prijs (exclusief 19% BTW)

Voor NVRR-leden: € 195,- *)
Voor niet-leden: € 395,-
(Koffie, thee, de lunch, drankjes en hapjes bij de borrel zijn bij de prijs inbegrepen)

*) LET OP:

Indien u gelijktijdig met uw aanmelding voor het NVRR-jaarcongres lid wordt van de NVRR (tot en met 2011), kunt u deelnemen voor het ledentarief en het lidmaatschap van 2010 is uw welkomstcadeau.

Aanmelding
U kunt zich voor dit congres aanmelden via het digitale aanmeldingsformulier op de website van de NVRR, www.nvrr.nl. Hier kunt u ook aangeven naar welke workshops uw voorkeur uitgaat.

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 14 mei 2010. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, met routebeschrijving, per e-mail. De factuur wordt per post toegezonden.

Annulering
Tot vrijdag 14 mei 2010 kunt u schriftelijk kosteloos annuleren. Na deze datum wordt bij annulering het volledige deelnamebedrag in rekening gebracht. U kunt dan wel een vervanger sturen, mits u dat van tevoren doorgeeft; dit in verband met de juiste tenaamstelling van de badge.

Inlichtingen
Voor inlichtingen over het congres kunt u zich wenden tot het congresbureau van de NVRR, MOS Events bv, Postbus 1058, 3860 BB NIJKERK, telefoon 033 2473407/e-mail info@mosevents.nl.

Routebeschrijving:

De routebeschrijving en parkeeradvies vindt u op de website www.gelderland.nl. Wij adviseren u met het openbaar vervoer te reizen. De looproute is via het Stationsplein, Nieuwe Plein, Oeverstraat, Kleine Oord en Turfstraat. Deze wandeling duurt ongeveer vijftien minuten.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gebruik maken van de parkeergarage Langstraat of Broerenstraat op vijf minuten loopafstand van de provinciale kantoren. Dit vanwege de beperkte parkeerruimte bij de provinciale gebouwen. Op de congresdag is er markt op het marktplein voor het Huis der Provincie.

Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.