Skip to main content

Masterclass Methoden en Technieken van Beleidsonderzoek

Gepubliceerd op:
donderdag 08-07-2010
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

10

september

Tijdstip

Start: 00:00
tot 23:59 uur.

Locatie

Erasmus Universiteit Rotterdam

Organisator

EUR

Masterclass Methoden en Technieken van Beleidsonderzoek

Masterclass Methoden en technieken van Beleidsonderzoek

Voor de jonge beleidsonderzoeker is deze postacademische masterclass dé opleiding binnen het vakgebied waarmee hij door kennisvergroting en vaardighedentraining een stap vooruit maakt in de ontwikkeling als professioneel beleidsonderzoeker.

In onze huidige kennis- en informatiemaatschappij neemt de behoefte aan beleid in een hoog tempo toe. Nieuw beleid wordt ontwikkeld, uitgezet, toegepast, bijgesteld en geëvalueerd. Voor een goede besluitvorming over omvangrijke projecten en/of beleidsmaatregelen is beleidsonderzoek dan ook van fundamenteel belang.

De masterclass Methoden en technieken van beleidsonderzoek gaat op vrijdag 10 september 2010 van start. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op vrijdag op de Erasmus Universiteit Rotterdam. De investering voor deze masterclass bedragen € 4.850, incl. lunches, cursusmateriaal en parkeerkaarten.

Meer informatie over de masterclass Methoden en technieken van beleidsonderzoek vindt u op www.erasmusacademie.nl/beleidsmethoden. Hier kan men zich ook aanmelden.