Skip to main content

Workshop Jeugdbeleid tijdens Werkbijeenkomst Samenwerking en Kennisuitwisseling Lokale Rekenkamers en de Algemene Rekenkamer

Gepubliceerd op:
vrijdag 27-08-2010
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

14

september

Tijdstip

Start: 00:00
tot 23:59 uur.

Locatie

AR – Lange Voorhout 8 – Den Haag

Organisator

Algemene Rekenkamer

Workshop Jeugdbeleid tijdens Werkbijeenkomst Samenwerking en Kennisuitwisseling Lokale Rekenkamers en de Algemene Rekenkamer

De NVRR en de Algemene Rekenkamer organiseren dinsdag 14 september een tweede bijeenkomst voor lokale/provinciale rekenkamers die willen samenwerken en/of kennis willen uitwisselen met de Algemene Rekenkamer. Dit is een vervolg op de bijeenkomst van 18 maart jl., waarvan een verslag staat in de NVRR Nieuwsbrief 33 [link]. De belangrijkste thema’s zijn: jeugdbeleid, re-integratie en landelijk gebied. Deze thema’s vormen nu de basis voor de bijeenkomst op 14 september.

De workshop Jeugdbeleid staat in het teken van een verkenning om gezamenlijk onderzoek uit te voeren naar de Centra voor Jeugd en Gezin. Geïnteresseerden voor deze workshop kunnen zich aanmelden bij mw. N. Rubino, email: N.Rubino@rekenkamer.nl.

Deelnemers ontvangen tevoren achtergrondinformatie over het mogelijke onderzoeksonderwerp Centra voor Jeugd en Gezin. Ook belangstellenden, die deelname overwegen, kunnen de achtergrondinformatie toegestuurd krijgen.

Wilt u meer informatie over de werkbijeenkomst in het algemeen, neem dan contact op met:
Diny van Est (d.vanest@rekenkamer.nl) of Gerrit Hagelstein (gerrit.hagelstein@ede.nl).