Skip to main content

Kring Onderzoek – LET OP: TIJDSTIP GEWIJZIGD!

Gepubliceerd op:
dinsdag 17-01-2012
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

14

juni

Tijdstip

Start: 12:30
tot 15:00 uur.

Locatie

Gemeentehuis Utrecht

Organisator

NVRR

Kring Onderzoek – LET OP: TIJDSTIP GEWIJZIGD!

Hierbij treffen jullie aan voor de NVRR Kring Onderzoek / Secretarissen op 14 juni as de agenda. Het betreft het zelfde programma als voor 7 februari; die Kring hebben we toen moeten afblazen ivm het winterse weer.

Voor het ‘inhoudelijke onderwerp’ is Kees Le Blansch van Bureau KLB uitgenodigd voor het geven van een presentatie en het voeren van het gesprek over ‘spraakmakend rekenkameronderzoek’. In 2010 hebben zij hier onderzoek naar gedaan. Voor een goed gesprek is het verzoek aan ons om ons hier op voor te bereiden door na te gaan wat jij ziet als spraakmakend rekenkameronderzoek en even voor je zelf te noteren welke ervaringen je hiermee hebt.

LET OP: HET TIJDSTIP IS GEWIJZIGD. Er is namelijk geen ruimte in het stadhuis van Utrecht op het oorspronkelijk geplande tijdstip. De bijeenkomst vindt plaats van 12.30 tot 14.30 (15.00) uur in het stadhuis van Utrecht. De leden van de Kring Secretarissen schuiven aan, vanwege het gewijzigde tijdstip, maar ook omdat het inhoudelijk onderwerp ook voor hen interessant is.

Ronald Hoekstra zal de Kring voorzitten. Ik verzoek jullie dan ook vragen, afmeldingen, etc. met hem te regelen.