Skip to main content

Leergang Effectief Beleidsonderzoek – 1, 15 en 29 november 2013

Gepubliceerd op:
maandag 23-09-2013
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

1

november

Tijdstip

Start: 00:00
tot 23:59 uur.

Locatie

Utrecht, Hoog Catharijne, La Place

Organisator

Science Works

Leergang Effectief Beleidsonderzoek – 1, 15 en 29 november 2013

Na een geslaagde voorgaande editie zal in november van dit jaar een tweede editie van de interactieve ‘Leergang Effectief Beleidsonderzoek’ van start gaan.

Inhoud & Programma:

Ook dit keer zal de leergang in het teken staan van de rol die beleidsonderzoek en –advies spelen bij de vormgeving van beleid op regionaal en lokaal niveau. Aan de hand van laatste theorievorming, praktijkvoorbeelden en casuïstiek zal onder andere aandacht worden geschonken aan thema’s als:

  • ‘Management van beleidsonderzoek’,
  • ‘Nieuwe en veelbelovende methoden en technieken voor beleidsonderzoek’,
  • ‘De beleidstheorie als schakel tussen beleidsontwikkelaar en kennisdrager’, en
  • ‘Vergroting van het rendement van beleidsonderzoek’.

Voor meer informatie over het programma en de te behandelen onderwerpen verwijs ik u graag naar de volledige brochure op de website.

Vakdocenten:

De leergang wordt gegeven door professionals uit het veld, te weten:  Peter van Hoesel, Frans Leeuw,  Roel in ’t Veld, Bart Dekker en Yvonne Prince. 

 

Doelgroep:

De leergang is zowel bedoeld voor beleidsonderzoekers als voor toezichthouders en evaluatoren die werkzaam zijn op het regionale en lokale niveau.

 

Data & Locatie:

De leergang beslaat 6 dagdelen verdeeld over 3 vrijdagen in november. Het betreft meer specifiek de vrijdagen 1, 15 en 29 november 2013. De leergang zal worden georganiseerd in Utrecht (La Place, Hoog Catherijne).

 

Direct inschrijven?

U kunt zich nu aanmelden via het online inschrijfformulier. Let op: deelname aan deze leergang is beperkt om interactie te optimaliseren! Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Leden van de VSO en de NVRR ontvangen €350,- korting op deelname.

Een link naar het inschrijfformulier treft u hier:  http://science-works.nl/registratie-leergang-effectief-beleidsonderzoek/