Skip to main content

EICPC Jaarcongres 2014 – Samenwerking tussen controller, auditor en toezichthouder; lessons learned

Gepubliceerd op:
donderdag 27-02-2014
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

10

april

Tijdstip

Start: 00:00
tot 23:59 uur.

Locatie

Madurodam – Den Haag

Organisator

EICPC

EICPC Jaarcongres 2014 – Samenwerking tussen controller, auditor en toezichthouder; lessons learned

Onder leiding van de dagvoorzitter mevr.Van Zanen-Nieberg, directeur van de Audit Dienst voor het Rijk Gaan de deelnemers nadenken over de vraag hoe  controllers, auditors en toezicht-houders met elkaar kunnen samenwerken.

Naast het bespreken van dit thema vanuit de de disciplines control en audit zal ook de bestuurder zijn licht laten schijnen op dit thema. Verschillende deskundigen zullen met elkaar in debat gaan, waarbij de zaal kan meedoen.

Gedurende de dag komen een  aantal  publieke organisaties die de afgelopen jaren in de publiciteit zijn gekomen aan bod, zoals Amarantis, SS Rotterdam en InHolland. Wat was hierbij de rol van de controller, auditor en toezichthouder? Welke lessen zijn er geleerd, maar vooral wat kunnen we met elkaar doen om dergelijke gevallen te voorkomen?

Het belooft een zeer interessante dag te worden. Het congres staat open voor iedereen die zich met deze thematiek verbonden voelt.

Locatie van het congres is Madurodam in Den Haag. Als deelnemer hebt u vanaf 9.00 uur toegang tot het park en kunt u genieten van de kleinste stad van Nederland. 

Lees meer over het programma en de wijze van aanmelden

NB: Als lid van de NVRR krijgt u €200 korting op de entree.