Skip to main content

Cursus Kwalitatieve methoden en analyse (start voorjaar 2017)

Gepubliceerd op:
donderdag 28-07-2016
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

4

april

Tijdstip

Start: 13:30
tot 17:00 uur.

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam

Organisator

Vrije Universiteit Amsterdam

Cursus Kwalitatieve methoden en analyse (start voorjaar 2017)

Interviews, observaties en panelgroepen worden veelvuldig ingezet om gegevens te genereren voor organisatieonderzoek, beleidsonderzoek en marktonderzoek. Hierbij is het van belang dat de gegevens op betrouwbare en valide wijze worden verkregen.

Tijdens de cursus Kwalitatieve methoden en analyse, georganiseerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, leren deelnemers alles over de theorie achter de diverse manieren van kwalitatief onderzoek. Cursisten leren hoe zij de onderzoeksmethoden zelf kunnen toepassen, hoe zij de verkregen data kunnen analyseren en vervolgens hoe zij de gegevens kunnen rapporteren. Zodoende zijn deelnemers na afloop in staat betrouwbaar en valide onderzoek uit te voeren.

De cursus is bedoeld als basis en opfriscursus voor diegenen die hun onderzoeksvaardigheden willen verbeteren. In het voorjaar van 2017 zal de cursus van start gaan.

Gebruik de code NVRR16 bij uw inschrijving en ontvangt als lid van Nederlandse Vereniging van Rekenkamers en Rekenkamercommissies ontvangt u ook nog eens 10% korting op de cursuskosten!

Kijk voor meer informatie op www.fsw.vu.nl/kwalitatief