Skip to main content

Raad op zaterdag – regiocongres van de VNG voor raadsleden

Gepubliceerd op:
donderdag 11-08-2016
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

24

september

Tijdstip

Start: 09:30
tot 15:30 uur.

Locatie

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Organisator

VNG

Raad op zaterdag – regiocongres van de VNG voor raadsleden

Deze Raad op Zaterdag staat in het teken van de nieuwe Omgevingswet. De Omgevingswet heeft grote impact op uw rol als raadslid, denk daarbij aan: een actieve participatie van burgers en bedrijven, veranderd beleid, financiële consequenties, maar vooral de kans die de wet gaat bieden in de fysieke leefomgeving. Deze facetten komen allemaal aan bod tijdens Raad op Zaterdag. Naast een aantal andere actuele thema’s zijn er diverse workshops over de Omgevingswet en ook het plenaire programma gaat in op de Omgevingswet en uw rol als raadslid.

 

Het programma is gericht op kennis- en ervaringsuitwisseling en veel VNG-medewerkers leveren hieraan een bijdrage. Wij nodigen u uit om (opnieuw) kennis te maken met de VNG, informatie op te halen, ervaringen uit te wisselen en uw vragen te stellen. De VNG hoopt u te ontmoeten in Zwolle!

 

Raad op Zaterdag wordt georganiseerd door de VNG met medewerking van Raadslid.Nu, de Vereniging van Griffiers, VNG Team Omgevingswet, Ondersteuningsteam Asielzoekers en Vergunninghouders (OTAV) en KING. De VNG ontmoet u graag in Zwolle!

 

Voor wie

Deze dag is bedoeld voor (deel/duo)raadsleden, commissieleden, steunfractieleden, fractiemedewerkers, griffiers en griffiemedewerkers.