Skip to main content

Dag voor de Raad

Gepubliceerd op:
maandag 19-12-2016
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

17

maart

Tijdstip

Start: 13:00
tot 17:30 uur.

Locatie

Gemeentehuis van Delft

Organisator

Raadslid.nu

Dag voor de Raad

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vinden over ruim dertien maanden plaats. Wat heeft de nieuwe raad nodig om een sterke raad te zijn?

Raadslid.Nu nodigt u graag uit om samen met ons het antwoord op deze vraag te vinden tijdens de Dag voor de Raad op 17 maart in Delft.

Sprekers zoals dr. Julien van Ostaaijen (Universiteit van Tilburg), prof. dr. Klaartje Peters (Universiteit van Maastricht) en prof. dr. Marcel Boogers (Universiteit van Twente) laten hun licht schijnen over hoe het lokaal bestuur en de raad er voor staat en geven antwoord op wat er nodig is voor de nieuwe raad.

Er zijn deelsessies over de opleiding van raadsleden, vernieuwende vormen van controle en over de hulptroepen van de gemeenteraad.

Bovendien is er in het programma ruime aandacht voor raadsleden om aan te geven hoe de gemeenteraad er voor staat en wat er nodig is voor een sterke start van de raad in 2018!

De Dag voor de Raad – een sterke Raad doet er toe! – van Raadslid.Nu wordt gehouden op vrijdag 17 maart van 13.00 – 17.30 uur in het stadhuis van Delft. Aanmelden voor de Dag voor de Raad is mogelijk via deze link.

Als raadslid, belangstellende en betrokkene die de kwaliteit van het raadswerk wil verbeteren mag u deze Dag voor de Raad niet missen. Wij zien uit naar uw komst tijdens de Dag voor de Raad!