Skip to main content

NVRR Jaarcongres 2018

Gepubliceerd op:
donderdag 30-11-2017
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

25

mei

Tijdstip

Start: 10:00
tot 16:00 uur.

Locatie

Bar Beton, Rijnsweerd

Organisator

NVRR

NVRR Jaarcongres 2018

NVRR jaarcongres – 25 mei 2018 – 15 jaar NVRR: Aan de slag!

Dit jaar viert de NVRR haar 15-jarig bestaan. Tijd dus om de balans op te maken en vooruit te kijken. Daarom is het thema van het NVRR jaarcongres dan ook: 15 jaar NVRR: Aan de slag!

Het belooft een boeiende dag te worden die begint met de Algemene Ledenvergadering. Vervolgens leidt dagvoorzitter Jacques Handelé ons door het dagprogramma, dat start met een presentatie van key note spreker prof.dr. Paul Frissen, decaan Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. Deze plenaire sessie wordt gevolgd door twee workshoprondes over actuele onderwerpen, zoals de betrokken burger (Jan de Ridder, Rekenkamer Metropool Amsterdam), het sociaal domein (Rien Fraanje, Rob/Rfv, samen met Tineke van de Biggelaar, Rekenkamercommissie Eindhoven), informatiebeveiliging (Kees Hintzbergen, IBD), publieke waarden (Kirsten Veldhuijzen, Rob/Rfv)  en de Omgevingswet (Nico op de Laak, Rekenkamercommissie Roermond en Bernheze).

Na de afsluitende plenaire presentatie van Jacques Handelé over ‘de vier kardinale deugden’ ronden we de dag af met een informele borrel, die u alle gelegenheid biedt om bij te praten met andere rekenkamerleden.

Schrijf u in om dit congres niet te missen via het aanmeldformulier!

U gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis, met informatie waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt in uw eigen werkomgeving.

Locatie

Bar Beton Rijnsweerd

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

Deelname tarieven (excl. BTW)

NVRR leden   € 215

Niet leden     € 415