Skip to main content

Festival De Bedoeling: Dienstverlening en privacy in balans

Gepubliceerd op:
maandag 22-10-2018
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

14

november

Tijdstip

Start: 10:00
tot 16:00 uur.

Locatie

Orpheus in Apeldoorn

Organisator

Divosa

Festival De Bedoeling: Dienstverlening en privacy in balans

Digitalisering en technologie bieden de overheid veel mogelijkheden om de burger steeds beter van dienst te zijn. De AVG en andere wet- en regelgeving beschermen het grondrecht op privacy van de burger, maar worden door sommigen ook als belemmering ervaren. Optimalisering van de dienstverlening en borging van privacy en vrijheid: hoe vinden wij hier een goede balans in vanuit het streven naar behoorlijk en rechtmatig bestuur? 

Daar gaat het over op het Festival De Bedoeling – Dienstverlening & Privacy in balans! op woensdag 14 november aanstaande. De Autoriteit Persoonsgegevens, de Nationale ombudsman, de Manifestgroep, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigen alle belangstellenden, werkzaam in de publieke sector, van uitvoerend medewerker tot bestuurder, van harte uit.

Programma

Zoals het hoort op een festival, is er de hele dag veel te doen en te beleven: aan de slag met praktijkproblemen in de Garages De Bedoeling, speeddaten met bestuurders, op spreekuur bij privacy-experts, inspiratiesessies met best practices, workshops over praktijkdilemma’s, serious gaming. En: lezingen, masterclasses en theater.

Meer informatie over het programma en inschrijven op de site van het Festival.