Skip to main content

Persbericht EUR: Dag der Verdieping op 9 juni 2009

Gepubliceerd op:
donderdag 14-05-2009
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

Persbericht EUR: Dag der Verdieping op 9 juni 2009

Erasmus Academie, instituut voor postacademisch onderwijs, organiseert op dinsdag 9 juni aan de Erasmus Universiteit Rotterdam de Dag der Verdieping. Een dag gevuld met diverse korte en actuele proefcolleges, inclusief Beleidsonderzoek.

Waarom organiseert Erasmus Academie juist nu deze dag? Aangezien omscholen en bijscholen essentieel zijn om kennis op peil te houden en de positie op de arbeidsmarkt te verbeteren, is het dus vooral in deze crisistijd belangrijk om voor de inhoud te gaan en op je vakgebied bij te blijven.

Tevens vinden in het kader van de Dag der Verdieping een seminar plaats met Staatssecretaris van Justitie mw. Nebahat Albayrak over de laatste ontwikkelingen binnen het migratiebeleid en een speciale dag over Informatie- en documentmanagement met medewerking van Prof.dr. Jos de Mul, auteur van o.a. ‘Cyberspace Odyssee’ (2002) en ‘De draagbare lichtheid van het bestaan: het alledaagse gezicht van de informatiesamenleving’ (2008).


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.