Opwaaiend stof in Rekenkamerland

Gepubliceerd op:
woensdag 04-05-2011
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

Opwaaiend stof in Rekenkamerland

Geachte rekenkamer(commissie),

Alstublieft! Met veel plezier presenteren we u in de bijlage de uitkomsten van onze verkenning rond spraakmakend rekenkameronderzoek in de rapportage ‘Opwaaiend stof in Rekenkamerland – (Over) de grenzen van de conventie’.

Wij stelden onszelf vorig jaar de vraag welke inspirerende voorbeelden er zoal zijn van spraakmakend rekenkameronderzoek – ofwel: onderzoek dat om welke reden dan ook iets losmaakt. Ook vroegen we ons af of spraakmakendheid instrumenteel kan zijn bij het bevorderen van doorwerking. U bent één van de 85 rekenkamer(commissie)s die onze digitale vragenlijst hierover heeft ingevuld en die daarbij aangaf de uitkomsten van deze verkenning te willen ontvangen.

We willen u hartelijk danken voor de input en medewerking aan deze verkenning en willen u vragen het hier niet bij te laten. We zijn namelijk erg benieuwd naar uw reactie op de uitkomsten (een recensie, een aanzet voor discussie, etc.)! Op deze website kunt u uw inspraak, uitspraak, beeldspraak of opspraak achterlaten, de reacties van andere rekenkamers op dit rapport lezen en de hoogtepunten van de bijeenkomsten die we over deze rapportage hebben  nalezen.

Voor eventuele ruggespraak kunt u ons bereiken op 070-3025830 (Kees Le Blansch) of via klb@bureauklb.nl.

Met vriendelijke groet,

Sytske de Jong

Bureau KLB

Sytske de Jong

Postbus 137, 2501 CC Den Haag

+31 (06) 49351316

Nederlandse Vereniging van Rekenkamers & Rekenkamercommissies

Het NVRR-secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 085 - 225 02 75
E-mail: info@nvrr.nl
Start live-chat

Website door Interactie Groep.