Skip to main content

Samenwerkingsbijeenkomst AR & NVRR op 17 september

Gepubliceerd op:
woensdag 01-07-2015
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

Samenwerkingsbijeenkomst AR & NVRR op 17 september

Kennisdelen op een hoger plan brengen. Dat staat centraal tijdens de samenwerkingsbijeenkomst van de NVRR en de Algemene Rekenkamer op 17 september 2015.

We nodigen alle collega’s van lokale, provinciale en waterschapsrekenkamer(commissie)s uit om op 17 september samen met de collega’s van de Algemene Rekenkamer op expeditie te gaan.

Tijdens de expeditie zoeken we antwoord op vragen, waar we als rekenkamers allemaal mee te maken hebben. Dit doen we in kleine teams rondom zes verschillende thema’s. Meerdere teams gaan aan de slag met eenzelfde thema en aan het eind van dag presenteert elk team zijn antwoord op de gestelde vraag. De presentaties vinden plaats per thema. Dus teams die aan eenzelfde thema hebben gewerkt, zien elkaars presentaties en kunnen zo van elkaar leren.

Om informatie te verzamelen is er tijdens de dag volop gelegenheid om workshops te volgen. Daarnaast zorgen toonaangevende experts voor inspiratie en leveren zij gratis advies! 

Zie verder de agenda van de NVRR >>


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.