Skip to main content

MIJN NVRR is vernieuwd!

Gepubliceerd op:
dinsdag 18-04-2017
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

MIJN NVRR is vernieuwd!

Als rekenkamerlid, aangesloten bij de NVRR, kunt u vanaf vandaag via een vernieuwde ‘MIJN NVRR’ uw gegevens beheren. Per vandaag is de website namelijk gekoppeld aan de ledenadministratie. Door de koppeling zijn alle bestaande ledengegevens van de website vervangen door de gegevens uit de ledenadministratie. Op deze manier wil de NVRR een bestand met actuele ledengegevens creëren. Op termijn wordt er ook een besloten deel ingericht waar meer en andere informatie te halen is dan op het openbare deel van de website.

 

Wat betekent dit voor u? 

Uw huidige inlogcode voor ‘MIJN NVRR’ is vervallen. Ieder lid met een in de ledenadministratie geregistreerd persoonlijk e-mailadres kan via de website een nieuwe inlogcode aanvragen. Na activatie van deze code kan men in een persoonlijk dashboard zijn/haar profiel beheren en bijwerken.

 

BELANGRIJK!

De activatie van een inlogcode gaat via een persoonlijk e-mailadres.

Is uw e-mailadres niet bekend  in onze database en wilt u een eigen profiel binnen de NVRR website? Stuur dan het secretariaat een e-mail met uw e-mailadres en de rekenkamer(commissie) waarvoor u werkt.

 

Ontvangt uw rekenkamer NVRR-mail via één centraal e-mailadres en willen diverse leden een eigen profiel? Dat kan eenvoudig geregeld worden door de persoonlijke e-mailadressen naar het secretariaat te sturen.

 

Het secretariaat zal de e-mailadressen invoeren zodat bij het aanvragen van een inlogcode de website uw persoonlijke e-mailadres herkent en u een inlogcode stuurt.

Mocht u vragen hebben, neem dan ook contact op net het secretariaat.


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.