Skip to main content

NVRR zoekt allround projectleider

Gepubliceerd op:
vrijdag 05-05-2017
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

NVRR zoekt allround projectleider

De NVRR is op zoek naar een allround projectleider voor twee activiteiten die er op gericht zijn de samenwerking tussen de leden van de rekenkamergemeenschap in Nederland te bevorderen. Het gaat om:

1. De zogenaamde Spotdag (samen met de Algemene Rekenkamer)
Met dit project willen we bereiken dat rekenkamers met elkaar, volgens een van tevoren afgesproken format, een bepaald onderzoeksonderwerp gaan bekijken/onderzoeken (‘spotten’), om van daaruit tot conclusies en aanbevelingen te komen.

2. De Samenwerkingsdag (samen met de Algemene Rekenkamer)
De Samenwerkingsdag is een initiatief van de NVRR en de Algemene Rekenkamer en wordt jaarlijks georganiseerd in het najaar van 2017 (oktober/november).
Doel van de Samenwerkingsdag is om leden van de rekenkamergemeenschap te inspireren, kennis met elkaar te doen delen, zoals over onderzoeksconcepten en -technieken, best practices uit te wisselen etc.

Lees de volledige vacature en reageer voor 15 mei 2017


Downloads


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.