Skip to main content

Save the date Samenwerkingsdag

Gepubliceerd op:
woensdag 26-07-2017
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

Save the date Samenwerkingsdag

12 oktober Samenwerkingsdag AR en NVRR

Op donderdag 12 oktober vindt de Samenwerkingsdag van de Algemene Rekenkamer en de NVRR plaats. Collega’s van de Algemene Rekenkamer en lokale rekenkamer(commissie)s komen dan bij elkaar om hun kennis en ervaring met elkaar te delen. 

Het thema dit jaar is: Versterk je werk!

In dat kader besteden we onder andere aandacht aan hoe wij als rekenkamer(commissie)s kunnen aansluiten op ontwikkelingen om ons heen (denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen rond open data en de steeds complexer wordende publiek-private samenwerkingsrelaties), aan het samenwerken met en leren van elkaar en het optimaliseren van onze eigen effectiviteit.

Zoals gebruikelijk bieden we een ruime keuze aan workshops over deze onderwerpen waar de deelnemers zich voor kunnen inschrijven. Hiervoor wordt op een later moment een uitnodiging verzonden.

Noteer nu alvast in uw agenda!

Datum: 12 oktober van 10.30 tot 16.00 uur, aansluitend een borrel (tot 18.00)

Locatie: Igluu, Louis Couperusplein 2 2514 HP Den Haag, bereikbaar vanaf Den Haag Centraal Station met tram 9 halte Dr. Kuyperstraat (6 minuten lopen) en met bus 22 of 24 halte Mauritskade (1 minuut lopen).


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.