Skip to main content

Meld je aan voor een gratis coachingsgesprek

Gepubliceerd op:
maandag 14-10-2019
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

Meld je aan voor een gratis coachingsgesprek

Had jullie laatste onderzoek het effect waar je op hoopte – of bleef het een beetje stil? Heeft jullie rekenkamer het nieuwe jaarprogramma al klaar of is het nog zoeken? Is er wel eens onderling discussie over jullie positie en prioriteiten? Hapert het daar wel eens?

Elke Rekenkamer(commissie) vult zijn rol naar eigen inzicht in. Dat geeft vrijheid, maar soms ook twijfel. Heb je behoefte om eens met een onafhankelijk deskundige te sparren over hoe jullie het doen? En hoe dat effectiever kan? Vraag dan nu een gratis coachingsgesprek aan.

De NVRR biedt rekenkamers de mogelijkheid om zich te professionaliseren. Een coachingsgesprek kan daarbij helpen. Het gesprek vindt op locatie of telefonisch plaats. Je kan het alleen voeren, of met een aantal van je rekenkamercollega’s. Jullie vragen zijn uitgangspunt voor het gesprek.

Tijdens het coachingsgesprek tref je als gesprekspartner Vincent van Stipdonk, lid van de Delftse Rekenkamer, of Marije van den Berg, lid van de Leidse Rekenkamercommissie. Samen maakten zij het Rekenkamerkompas, dé handreiking voor lokale rekenkamers.

Interesse of een vraag vooraf? Mail naar kompas@nvrr.nl.


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.