• Home
  • Nieuws
  • Meld je aan voor een gratis coachingsgesprek

Meld je aan voor een gratis coachingsgesprek

Gepubliceerd op:
maandag 14-10-2019
Gepubliceerd door:
NVRR Secretariaat

Meld je aan voor een gratis coachingsgesprek

Had jullie laatste onderzoek het effect waar je op hoopte – of bleef het een beetje stil? Heeft jullie rekenkamer het nieuwe jaarprogramma al klaar of is het nog zoeken? Is er wel eens onderling discussie over jullie positie en prioriteiten? Hapert het daar wel eens?

Elke Rekenkamer(commissie) vult zijn rol naar eigen inzicht in. Dat geeft vrijheid, maar soms ook twijfel. Heb je behoefte om eens met een onafhankelijk deskundige te sparren over hoe jullie het doen? En hoe dat effectiever kan? Vraag dan nu een gratis coachingsgesprek aan.

De NVRR biedt rekenkamers de mogelijkheid om zich te professionaliseren. Een coachingsgesprek kan daarbij helpen. Het gesprek vindt op locatie of telefonisch plaats. Je kan het alleen voeren, of met een aantal van je rekenkamercollega’s. Jullie vragen zijn uitgangspunt voor het gesprek.

Tijdens het coachingsgesprek tref je als gesprekspartner Vincent van Stipdonk, lid van de Delftse Rekenkamer, of Marije van den Berg, lid van de Leidse Rekenkamercommissie. Samen maakten zij het Rekenkamerkompas, dé handreiking voor lokale rekenkamers.

Interesse of een vraag vooraf? Mail naar kompas@nvrr.nl.

Nederlandse Vereniging van Rekenkamers & Rekenkamercommissies

Het NVRR-secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefoon: 085 - 225 02 75
E-mail: info@nvrr.nl
Start live-chat

Website door Interactie Groep.