Skip to main content

Per 1 februari: vernieuwde website NVRR en een nieuw logo

Gepubliceerd op:
donderdag 28-01-2021
Gepubliceerd door:
NVRR secretariaat

Per 1 februari: vernieuwde website NVRR en een nieuw logo

Op 1 februari wordt de vernieuwde website van de NVRR gelanceerd. Een heldere, duidelijk vormgegeven website waarbij we gebruik kunnen maken nieuwe technische mogelijkheden. De komende tijd worden functies verder verbeterd en nieuwe functies geïntroduceerd. Speciaal voor leden komen er besloten pagina’s waar kennis, ideeën en ervaringen kunnen worden uitgewisseld – bijvoorbeeld over innovatieve onderzoeksmethoden, ervaringen met onderzoeksbureaus of manieren om de resultaten van een onderzoek op een anders dan anders manier te presenteren. En we krijgen niet alleen een nieuwe website, ook het logo is vernieuwd en geactualiseerd. Kleurstelling en vormgeving laten zien waar rekenkamers en rekenkamercommissies voor staan: betrouwbaar en gedegen onderzoek naar doeltreffendheid, doelmatigheid en rechtmatigheid.

We hadden natuurlijk graag de nieuwe website en het nieuwe logo tijdens een live-event aan iedereen gepresenteerd en “met een druk op een grote knop” gelanceerd. Helaas kan dat door corona nu niet en we willen niet langer wachten.

We zijn benieuwd naar de reacties!


NB Naarmate de datum waarop dit bericht gepubliceerd is verder in het verleden ligt, neemt de actualiteitswaarde af. Ook kan het bericht ingehaald zijn door de nieuwe actualiteit. Raadpleeg indien nodig ook andere bronnen.